Kergejõustiklased proovisid pealinnas vormi

Kuido Saarpuu
Copy
Paidest pärit Marielle Kleemeier tuli talvistel karikavõistlustel naiste 300 meetri jooksus esimeseks. Samuti aitas ta teatejooksus oma koduklubi poodiumi kõrgeimale astmele.
Paidest pärit Marielle Kleemeier tuli talvistel karikavõistlustel naiste 300 meetri jooksus esimeseks. Samuti aitas ta teatejooksus oma koduklubi poodiumi kõrgeimale astmele. Foto: Marko Mumm/EKJL

Pühapäeval Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis peetud Eesti talvistel karikavõistlustel tegi oma etteaste pool tuhat sportlast paari­kümnest klubist, kelle seas oli ka järvalasi.

Poiste 60 meetri jooksu võitis ajaga 6,98 Türi noormees Andreas Kase, naiste 300 meetri jooksu Paidest pärit Marielle Kleemeier ajaga 38,43 ja kuulitõuke 14.48 meetriga Koigist pärit Kätlin Piirimäe.

Andreas Kase tunnistas, et peale kevadest vigastust ei ole ta saanud igast võistlusest maksimumi võtta. "Alles hiljuti sain nö rohelise tule, et kõik on hästi ja võib täiega võistelda," sõnas ta. "Karikavõistlustel läks sprindis start päris halvasti, kuigi võit tuli ära koos uue isiklikuga. Nüüd tuleb vaid võistelda ja vaadata mida tulevik toob."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles