Politsei pidas kinni kaks meest, kes müüsid Järvamaal narkootikume

Tiit Reinberg
Copy
Meestelt leiti kokku pea pool kilo amfetamiini.
Meestelt leiti kokku pea pool kilo amfetamiini. Foto: MTA

Politsei pidas Pärnus kahtlustatavana kinni 31-aastase ja 44-aastase mehe, kes müüsid peamiselt Pärnumaal ja Järvamaal amfetamiini.

Politseini jõudis möödunud aasta septembris esmalt info selle kohta, et 31-aastane mees vahendab Lääne regioonis narkootikume. „Kogusime tema tegevuse kohta tõendeid ja pidasime ta möödunud kolmapäeval, 25. jaanuaril Pärnus kuriteos kahtlustatavana kinni,“ rääkis Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Margus Raspel. Mehe kodust leidis politsei ligi 400 grammi amfetamiini.

Raspel rääkis, et samal päeval pidas politsei Pärnus kahtlustatavana kinni veel teisegi mehe, kelle elukohast ja sõidukist leidsid politseinikud läbiotsimisel ligi 100 grammi amfetamiini. „44-aastase mehe tabas patrull tavalise liiklusjärelevalve käigus 15. jaanuaril narkojoobe kahtlusega Pärnu kesklinnas autoroolist. Patrullpolitseinikel tekkis lisaks kahtlus, et autos võib olla keelatud aineid ning nad otsisid auto läbi. Läbiotsimise käigus leiti autost mitu kotikest amfetamiiniga,“ sõnas Raspel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles