Järva Teataja fotograaf tegi parima pildi

Järva Teataja
Copy
Jaan Tõnissoni Postimehe fondi tunnustamisüritus. Dmitri Kotjuh
Jaan Tõnissoni Postimehe fondi tunnustamisüritus. Dmitri Kotjuh Foto: Mihkel Maripuu

Täna jagati Tallinnas Postimehe meediamajas Jaan Tõnissoni meediaauhindu.

Aasta fotoks valiti Järva Teataja fotograafi Dmitri Kotjuhi Ukrainas tehtud pilt „Must päev“. See foto on tehtud 11aastase Anastassija matustelt. Anastassija hukkus, kui tema kodu tabas venelaste õhutõrjerakett С-300.

Must päev«Öelge palun, millal see lõpeb? Millal lõpeb see, et meie lapsed peavad surema?” küsisid hukkunud 11-aastase Anastassija vanemad. Sõja algusest saadik Vene pommi- ja raketirünnakute all on hukkunud sadu Ukraina lapsi, neist noorimad vaid mõnekuused. Detsembri lõpuks oli ametlik arv 429 last. Maetav Anastassija hukkus, kui eramaja tabas venelaste õhutõrjerakett С-300.
Must päev«Öelge palun, millal see lõpeb? Millal lõpeb see, et meie lapsed peavad surema?” küsisid hukkunud 11-aastase Anastassija vanemad. Sõja algusest saadik Vene pommi- ja raketirünnakute all on hukkunud sadu Ukraina lapsi, neist noorimad vaid mõnekuused. Detsembri lõpuks oli ametlik arv 429 last. Maetav Anastassija hukkus, kui eramaja tabas venelaste õhutõrjerakett С-300. Foto: Dmitri Kotjuh/Postimees

Täna selgusid ka Jaan Tõnissoni ajakirjandusauhinna nominendi: Dmitri Kotjuh, Jaanus Piirsalu, Ainar Ruussaar, Mikk Salu ja Ivan Skrjabin. Jaan Tõnissoni ajakirjanduspreemia laureaadid kuulutatakse välja 7. veebruaril Postimehe arvamusliidrite lõuna konverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles