Tantsides saab endast naiselikkuse välja tuua

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kristiina Vaks ootab naisi erilist tantsukogemust saama, et oma naiselikkust väljendada.
Kristiina Vaks ootab naisi erilist tantsukogemust saama, et oma naiselikkust väljendada. Foto: Erakogu

Türilane Kristiina Vaks otsustas sel pühapäeval jagada naistega oma tantsukirge ning korraldada esmakordselt töötoa, kus annab võimaluse avastada läbi tantsu naiselikkust.

Kristiina Vaks märkis, et on sõutantsuga tegelenud juba seitse aastat, olnud tantsujuhendaja, -treener ning viinud läbi ka jõutreeninguid. Lisaks praktilistele kogemusele omandas ta eelmisel aastal ka teoreetilised teadmised ning on igati pädev tantsutreeninguid andma.

"Sellest hooajast olen pühendanud ennast enamjaolt heels treeningutele. Olles hiljuti ühele peole ettevalmistanud seksika ja naiseliku heels stiilis kava, tekkis huvilisi rohkem ning see ajendaski mind korraldama 1,5-tunnist treeningut, kus naised saaks uudse kogemuse tunnetuslikult tantsida, lasta endast välja naiselikkuse, lihtsalt olla iseendaga ning tunda rõõmu liikumisest," selgitas ta. 

Vaks rõhutas, et tantsutöötuba ei eelda varasemat tantsuoskust või -kogemust ning sõna heels ei tähenda seda, et tantsima peab vaid kõrgetel kontsadel. "Tantsida võib nii kingades, tossudes kui sokkides ja võimalusel kaasa võtta põlvekaitsmed. Riietus on vaba ja endale mugav," märkis ta.

Huvitatutel palus Vaks ühendust võtta Facebooki ürituse Heels workshop lehekülje või sõnumite kaudu. "Loodan, et miinimumkohad täituvad ning Konesko Türi spordihoonesse kavandatud üritus saab pühapäeval kelle 12.30 toimuda," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles