Kõik kolm Järvamaa volikogu on omavalitsusliidu likvideerimise suhtes ühel meelel

Eva Klaas
, reporter
Copy
Toomas Tammik (paremal) valiti Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimeheks juunis. Pildil õnnitleb teda Türi abivallavanem Elar Niglas. Praegu on just Tammik väljendanud kõige selgemat seisukohta selles suhtes, et omavalitsusliidu tegevus tuleks lõpetada.
Toomas Tammik (paremal) valiti Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimeheks juunis. Pildil õnnitleb teda Türi abivallavanem Elar Niglas. Praegu on just Tammik väljendanud kõige selgemat seisukohta selles suhtes, et omavalitsusliidu tegevus tuleks lõpetada. Foto: Helje Mets

Järva ja Türi vald ning Paide linn kavandavad Järvamaa omavalitsuste liidu tegevuse lõppu. Praeguseks on kõik kolm volikogu andnud nõusoleku ja suunise oma omavalitsuse  esindajatele hääletada MTÜ Järvamaa Omavalitsuste Liit üldkoosolekul mittetulundusühingu lõpetamise otsuse poolt.

Mittetulundusühingu Järvamaa Omavalitsuste Liit (JOL) üldkoosolek tegi eelmise aasta novembris ressursside efektiivsemaks kasutamiseks liikmetele ettepaneku koondada JOL  tegevus sihtasutus Järvamaa alla ning lõpetada JOL tegevus. 

Eesmärk on, et praegu kahe arenguorganisatsiooni asemel jääks tegutsema üks maakonda arendav juriidiline isik, mis koondab endasse raha, tööjõu, kompetentsi ja muu sellise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles