Lähipäevil kõiguvad temperatuurid pluss- ja miinuskraadide vahel

Järva Teataja
Copy
Sel nädalal peaks jaguma nii pakast kui sulailma.
Sel nädalal peaks jaguma nii pakast kui sulailma. Foto: Kristjan Teedema

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil pluss- ja miinuskraadide vaheldumine, mis tähendab, et ei tule käredat pakast ega ka korralikku sula.

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Siin-seal sajab vähest lund, lörtsi või vihma ning on jäiteoht. Puhub edelatuul 3-9, puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi, Kagu-Eestis tuleb kuni -7 kraadi, hommikuks temperatuur tõuseb. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund, lörtsi või vihma. Jäiteoht püsib. Puhub edelatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Siin-seal sajab vähest lund, lörtsi või vihma. On jäiteoht! Edelatuul tugevneb 5-10, puhanguti 14, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, Kagu-Eestis on kuni -4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi sadada. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-16, puhanguti kuni 22 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi, õhtu poole temperatuur veidi langeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles