Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Eesti Vabariigi president Alar Karis omistas tänavu Valgetähe IV klassi teenetemärgi ettevõtjale ja kohaliku elu edendajale Veiko Veskimäele ning Valge­tähe V klassi teenetemärgi kohaliku elu edendajale Aili Avile.

* Järva ja Türi vald ning Paide linn kavandavad omavalistusliidu tegevuse lõppu. Praegu on kõik kolm volikogu andnud nõusoleku ja oma esindajatele voli hääletada MTÜ Järvamaa Omavalitsuste Liit (JOL) üldkoosolekul selle poolt.

* Paide linnavolikogu otsustas eelmise neljapäevasel istungil võtta vastu sotsiaalministeeriumi pakkumine sihtasutuse Koeru Hooldekeskus tegevuse ja vara ülevõtuks. Samasuguse otsuse on juba teinud Järva valla­volikogu.

* Euroopa Parlamendi liikme Jaak Madisoni valimisplakatid, mis üle-eelmisel nädalal Koeru üles pandi, on kaduma läinud. Et plakatid olid suured, soovib poliitik need tagasi saada ja pakub eduka vihje andjale tänutäheks sada eurot.

* Albu rahvamajas olnud eesti kirjanduse pidunädala suurejoonelisel lõpupeol kuulutati välja 46. Järva valla A. H. Tammsaare nimelise kirjanduspreemia laureaat. Seitsme kandidaadi seast selgitas 11-iikmeline žürii võitja, kes on tänavu Mehis Heinsaar romaaniga «Kadunud hõim».

* Siseminister ja sotsiaaldemokraatide erakonna esimees Lauri Läänemets tähistas laupäeval Väätsa rahvamajas oma 40. sünnipäeva. Paarisaja külalise seas oli nii valitsuse liikmeid ja riigikogulasi kui ka häid sõpru ja tuttavaid.

* Autoralli Terminal Oili Eesti meistrivõistluste avaetapp oli laupäeval sõidetud Otepää talveralli. Stardis oli ka Järvamaalt pärit ekipaaže.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles