Järvamaal on ülekaalus väikeettevõtted

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva Teataja

Statistikaameti andmetel on Järvamaa ettevõtetest 93,6% kuni 10 töötajaga väikeettevõtted. Üks neist on Koerus asuv Raki OÜ, mille asutas Ragne Krupenenkov 2020. aasta detsembris

 

Ettevõte toodab põhiliselt, naturaalsest sojavahast valmistatud lõhnaküünlaid, kodulõhnastajaid, T-särke, pusasid ja riidest kotte. Tooted töötas välja, kujundas ja valmistas Ragne Krupenenkov ise ja seda kõike väikeste laste kõrvalt.

Ragne Krupenenkov on oma senise tegevuse kokku võtnud nii: "Kui ettevõtte asutasin, ei osanud ma oodata sellist menu oma toodetele. Eelmisel aastal mitmekordistasime oma käibe, olles ise alles selleks hetkeks, vähem kui kaks aastat tegutsenud. See andis nii jõudu kui teadmist, et inimestele, läheb meie ettevõtmine korda ja tuleb hakata edasi mõtlema, kuidas laiendada oma tootmist ning tõsta tootmisefektiivsust. Hetkel üritame hakkama saada olukorras, kus tootmine ei mahu enam senistesse ruumidesse ära. Vaja on rajada uus, suurem tootmishoone ja soetada juurde seadmeid, et hõlbustada tööd."

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles