Osakonnajuhi kabinet on endiselt tühi

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Türi vallavalitsus.
Türi vallavalitsus. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi Järva Teataja on korduvalt kirjutanud sellest, et Türi vallavalitus otsib kandidaati majandusosakonna juhi kohale ning veel hiljaaegu oli komisjoni hinnangul sobivaimaks tunnistatud kandidaat kohe-kohe töölepingule allkirja andmas, siis on ka alanud nädala seisuga Türi valla kodulehe andmetel see ametikoht veel täitmata.

Eelmise aasta detsembri teises pooles lõppes konkurss, millega Türi vallavalitsus ootas avaldusi majandusosakonna juhi ametikoha täitmiseks. Vallavalitsusele laekus tähtajaks 15 avaldust. Kandideerijaid oli nii Viljandist, Pärnust kui ka Tallinnast. Kõige kaugemalt sooviti Türile tööle tulla Kuressaarest, ent avaldusi saadeti ka teistest Järvamaa omavalitsustest ja Põhja-Sakala vallast. Kandideerijate hulgas oli 11 meest ja neli naist.

Vallavalitsus moodustas majandusosakonna juhataja vabanenud ametikoha täitmiseks väljakuulutatud avaliku konkursi korraldamiseks ajutise komisjoni. Komisjoni kuuluvad vallavanem Kati Nõlvak, vallavalitsuse liige Mart Järvik, arendusjuht Üllar Vahtramäe, jurist Marje Pärn ja varahaldusspetsialist Annely Grazer. Vestlusvooru põhjal langes komisjoni valik üsna üksmeelselt ühe inimese kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles