Kultuuritegijatele jagati tunnustust

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy

Järvamaa omavalitsuste liit ja kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp tunnustasid 8. veebruaril Paide muusika- ja teatrimajas kultuurivaldkonna parimaid.

Omavalitsuste liit jagas kultuuripreemiaid kolmes kategoorias: aasta kultuurielu edendaja, aasta kultuurihoidja ja parim kollektiiv. Kultuurielu edendaja preemia võttis vastu Koeru muusikakooli direktor ja puhkpilliansambli juht ning Koeru keskkooli rahvatantsurühmade juhendaja Kerli Sirila, kes veel 24 tundi pärast tunnustuse kättesaamist otsis õigeid sõnu, kuidas kirjeldada üllatusmomenti, mis talle Paides osaks sai.

«Käesolev tunnustus on minu tööaja jooksul esmakordne. Seda enam oli minu sees elevust. Võtsin abikaasa ühes ja nii me pidusündmusele läksime. Elevus kasvas, sest siis ma ju ei teadnud veel, kas olen laureaat või mitte. Laval olles, kui see kõik sai reaalsuseks, siis oli hetkeks pea tühi ja hinges tänutunne kõigi ja kõige ees. Ma ei ole oma tööd tunnustuse pärast teinud, aga meeldiv tunne on küll, kui minu tegemisi hinnatakse tunnustuse vääriliselt. Tunnen, et olen õigel teel, sain sellele kinnitust. Kui vahepeal kahtlesin sügavalt, siis kõik lilled ja õnnitlused on pannud mu meelt muutma,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles