Talimängudel panid võistlejad basseinis vee lainetama

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Neljapäeval toimusid Türi ujulas Järvamaa talimängud. Kavas oli 50 meetrit vabalt, rinnuli ja selili ujumist. Õhtu jooksul tehti 74 starti ja kohal olid kõigi omavalitsuste esindajad.

Poiste arvestuses oli võitmatu Türi esindaja, Oskar Männa, kes võitis kolm kuldmedalit. Poodiumile pääsesid türilane Ott Artur Ollik (50m vabalt II koht), paidelane Simon Seleznjov (50m vabalt III koht ja 50m selili II koht) ja paidekas Gerto Galindos ( 50m selili III koht).

Tüdrukutest võitis kõik distantsid Türi valda esindanud Sheril Tankler, kes sai samuti kolm kuldmedalit. Paidest pärit Laura Juhanson võitis kaks hõbedat ja ühe pronksi, Järva valla esindaja Annabel Saavan võitis hõbe- ja pronksmedali ning Türi valla esindaja Iris Maria Kass ühe pronksmedali.

Naiste klassis ujus kiireimad ajad Anete Bollverk Järva vallast, kes võitis kaks kuldmedalit ja ühe hõbemedali. Türi esindaja Mariette Villems pidi leppima ühe kulla ja ühe hõbedaga ja Sandra Tänna ühe hõbeda ja ühe pronksiga. Paidest pärit Kristi Rohtla võitis pronksmedali.

Naisseenioride klassis võitis kirkaimad medalid Türi naine Merle Vantsi. Ülle Erdfeld võitis kahel korral teised kohad ja nende sekka ka ühe pronksmedali. Tiia Riis oli korra teisel kohal ja kahel korral riputati kaela pronksmedalid.

Meeste klassis ujus kahel distantsil kaasa Järva valda esindanud Patrik Ruotsalainen, kes võitis nii vabalt, kui selili distantsid. Paide esindaja, Hendrik Rohtla, võitis kolm hõbemedalit ning Türi valda esindanud Martin Männa lõpetas rinnuli ujumise kuldmedaliga ja vabalt ujumise pronksmedaliga.

Seenioride klassis võitis Türi valda esindanud Villu Künnapuu kaks esikohta. Järva valda esindanud Arto Saar oli rinnuli ujumise võitja ja selili hõbemedali omanik. Lisaks võitsid medalid ka Jüri Hiiemäe Paidest, Margus Bollverk Paidest, Marek Ruotsalainen Järva vallast ja Kristjan Männa Türilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles