Geoloogiateenistus otsib Roosna-Allikule maasoojuspuuraukude rajajat

Copy
Mõne kuu pärast puuritakse Roosna-Allikule poole kilomeetri sügavused puuraugud, kust hakkab tulema toasooja, mis on praegusest tunduvalt odavam ja keskkonnasõbralikum.
Mõne kuu pärast puuritakse Roosna-Allikule poole kilomeetri sügavused puuraugud, kust hakkab tulema toasooja, mis on praegusest tunduvalt odavam ja keskkonnasõbralikum. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti Geoloogiateenistus kuulutas välja hanke, millega otsib teenusepakkujat maasoojuspuuraukude rajamiseks Roosna-Alliku alevikus, hanke eeldatav kogumaksumus on üks miljon eurot.

Maasoojuspuuraukude baasil soojussüsteemi rajamise eesmärgiks on Roosna-Allikus kaugküttevõrgu baaskoormuse katmine süsinikneutraalse küttelahendusega. Tööd toimuvad vastavalt Roosna-Alliku soojuspuuraugu projektile ning hanke raames puuritakse viis maasoojuspuurauku, mis on vastavalt geoloogiateenistuse poolt kooskõlastatud projektile koostatud Balrock OÜ poolt. Puuraugud puuritakse vertikaalselt ja eeldatavaks sügavuseks on 500 meetrit.

Hankele saab pakkumusi esitada 7. märtsi ennelõunani. Lepingu pikkuseks on kümme kuud, sealhulgas üheksa kuud ehitustöödeks ja üks kuu kasutusloa saamiseks. Garantiiaja kestvus peab olema vähemalt kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles