Tulbid tegid turismimessil Järvamaale head reklaami

Eva Klaas
, reporter
Copy
Järvamaa tulbilõhnalisest messiboksist ei läinud pilti tegemata mööda välisriikide suursaadikudki, rääkimata sadadest kohalikest.
Järvamaa tulbilõhnalisest messiboksist ei läinud pilti tegemata mööda välisriikide suursaadikudki, rääkimata sadadest kohalikest. Foto: Toosikannu puhkekeskus

Järvamaa turismiettevõtjad ja toidutootjad osalesid eelmisel nädalalõpul Tallinnas kolmekümnendat korda peetud Eesti suurimal turismimessil Tourest. Järvamaa püüdis turismimessil pilku tulpidega, mis mitme messil käinu meelest osutus väga heaks ideeks, mis tõesti külastajaid köitis.

Tulbid viitasid Kirna mõisa kevadistele tulbiväljadele. Lilled olid nii maakonna boksi taustapildil, lauakatetel kui ka trükiste kujundustel. Messipinnal oli kasutatud rohkelt elavaid tulpe.

Väätsal tegutseva Eesti jalgrattamuuseumi ellukutsuja ja juhatuse liige Valdo Praust sõnas, et muuseum võttis messile kaasa ühe 1939. aastal toodetud kaubaveoratta ja seadis selle üles pildistamisalale, kus sai poseerida ka ratta sadulasse istudes. Taustale jäid nii elavad tulbid kui ka boksipilt. «Tulpide taustal poseerimine meeldis rahvale väga. Seal käis pildistamas sadu inimesi,» märkis Praust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles