Vapper mees tormas sõja puhkedes koheselt ukrainlastele appi

Järva Teataja
Copy
“Eestimaa uhkus”
“Eestimaa uhkus” Foto: Remo Tõnismäe

Juba kolmeteistkümnendat korda tunnustab TV3 tublisid inimesi Eestimaa uhkuse tiitliga. Pühapäeva õhtul kell 19. 30 otse-eetrisse jõudval tänugalal austatakse kümmet kangelast, kes on meie väikese riigi auks ja uhkuseks.

Tänavused kangelased Madis, Romet, Harry, Kersti, Janno, Liis, Meelis, Ahti, Algis ja Maria on pärit Eesti erinevaist paigust. Nad on inimesed, kes on korda saatnud imetlust väärivaid erilisi tegusid. Olgu nad siis elupäästjad, nõrgemate toetajad, külasädemed või sooja südamega tublid abistajad, kes ei kõhkle, kui näevad, et nende võimuses on midagi paremaks muuta. Üks on kindel - nad on inimesed, kes seavad teiste heaolu enda omast ettepoole. Üks tunnustatu, Meelis Välimäe on tõeline Eesti patrioot, kes ei ütle kunagi ühelegi abivajajale ei ja vajadusel lausa tormab sündmuste keerisesse. Mees hoolitseb selle eest, et kõigil oleks turvaline elada ja panustab ka kohalikku kogukonda.

Kui Venemaa Ukrainat ründas, oli Meelis üks esimesi, kes kohe tegutsema asus ja Poola piirile päästeoperatsiooni korraldas. Aasta jooksul on Meelis juba paarkümmend korda Ukraina piirile sõitnud ja väsimusmärke veel ei näita. Vaata Meelise lugu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles