Päästeamet tunnustab Kesk-Eesti mehi aumärgiga

Järva Teataja
Copy
Tunnustatud: Paide ja Türi komandopealik Ilmar Koppel (paremal) ja Türi päästekomando meeskonnavanem Raimo Verkmann.
Tunnustatud: Paide ja Türi komandopealik Ilmar Koppel (paremal) ja Türi päästekomando meeskonnavanem Raimo Verkmann. Foto: Päästeamet

​Siseminister Lauri Läänemets ja Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu annavad täna 105 inimesele tunnustusena üle päästeteenistuse aumärgid. Aumärkidega avaldatakse tänu nii Päästeameti töötajatele kui ka headele koostööpartneritele. Lisaks antakse üle ka Siseministeeriumi tänukirjad.

Järvamaalt pälvivad päästeteenistuse medali Paide ja Türi komandopealik Ilmar Koppel ja Türi päästekomando meeskonnavanem Raimo Verkmann ning Eesti Punase Risti esindaja Ulvar Kuningas. Päästeameti hõbedaste tammelehtedega teenetemedal saab ehtima aga Paide päästekomando päästja Kristo Kaldat.

„Päästeameti missioon on ennetada õnnetusi, valmistuda kriisideks ning hoida inimeste elu, vara ja keskkonda. Oleme võtnud eesmärgiks tõsta 2025. aastaks igaühe kaasabil ohutuse Põhjamaade tasemele ja suurendada meie kriisivalmidust. 105 päästeteenistuse aumärgi saajat on omamoodi kinnitus, et heade koostööpartnerite toel on Päästeameti jaoks see eesmärk igati realistlik. Aumärgi saajad on eeskujuks oma kolleegidele nii siseturvalisuse valdkonnas, aga ka ühiskonnas laiemalt ja tõestuseks, et hädasolijatele on abi kiire ja professionaalne,“ ütles siseminister Lauri Läänemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles