Kergejõustiklased näitasid medaliväärilist vormi

Kuido Saarpuu
Copy
Rekordilt rekordile ja poodiumikohalt poodiumikohale sammuv Andreas Kase (nr 33) pani end täiskasvanute klassis proovile 200 meetri jooksus. Tulemuseks oli kolmas aeg ja U18 vanuseklassi uus Eesti siserekord.
Rekordilt rekordile ja poodiumikohalt poodiumikohale sammuv Andreas Kase (nr 33) pani end täiskasvanute klassis proovile 200 meetri jooksus. Tulemuseks oli kolmas aeg ja U18 vanuseklassi uus Eesti siserekord. Foto: Marko Mumm/EKJL

Eelmisel nädalavahetusel Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis kaks päeva kestnud Eesti talvistel meistrivõistlustel võitsid Järvamaalt pärit sportlased omajagu medaleid. Sündis ka üks rekordiparandus.

Meeste 200 meetris tuli U18 vanuseklassis uue Eesti siserekordiga 21.98 kolmandale kohale Andreas Kase (KJK Järvala). Enda nimel olnud rekordit parandas Kase viie sajandikuga.

Mõni aeg varem peetud U18, U20 ja U23 vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel oli Kase samuti rekordihoos. U18 vanuseklassi 60 meetri jooksus kordas ta rekordit, aga 200 meetri jooksus läks starti mõttega joosta uus tipptulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles