Kannike ja Sookure hakkasid sõpradeks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Tartu Kannikese lasteaia direktor Ülle Västik (vasakul) ja Paide Sookure lasteaia direktor Liia Koppel kirjutavad alla koostöölepingule, mis peaks tooma uut hingamist mõlemale lasteaiale.
Tartu Kannikese lasteaia direktor Ülle Västik (vasakul) ja Paide Sookure lasteaia direktor Liia Koppel kirjutavad alla koostöölepingule, mis peaks tooma uut hingamist mõlemale lasteaiale. Foto: Anne Põder

Esmaspäeval allkirjastasid Tartu Kannikese ja Paide Sookure lasteaed koostöölepingu, mis kinnistab kahe lasteaia suurt sõprust ja annab hoogu tulevastele ühistegevustele.

Nädala alguses tulid Paidesse Sookure lasteaiale külla Tartu Kannikese lasteaia direktor Ülle Västrik, õppealajuhataja Helina Muruaas ja majandusjuhataja Erika Mühlberg. Lasteaednikud naljatasid, et käivad sel viisil teistes lasteaedades töövarjudeks.

Västriku selgitusel tõi Tartu lasteaia töötajaid Paidesse soov näha, kuidas tegutsevad lasteaiad mujal Eestis. «Töötajate vahetusi oleme teinud ka teiste lasteaedadega, sest paraku kipume kõik sageli mõtlema, et seal, kus meid ei ole, on parem,» lausus ta. «Kui aga mujal ringi käia ja näha, kuidas lood on, osatakse paremini väärtustada seda, mis endal on, võtta külaskäikudelt kaasa väärt mõtteid, kuidas teha midagi uutmoodi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles