Superkarikafinaalis laulab hümni eurolaulik

Järva Teataja
Copy
Janek Valgepea.
Janek Valgepea. Foto: Madis Veltman

26. veebruaril lähevad meeste Superkarikafinaalis vastamisi möödunud hooaja kaks parimat Tallinna FC Flora ja Paide Linnameeskond. Kohtumise eel esitab hümni Janek.

Janek osales hiljuti Eesti Laulu võistlusel, kus ta pääses oma looga “House Of Glass” finaali ning saavutas seal viienda koha. Muusikalise hariduse on ta saanud Inglismaal, kus elab ja töötab ka praegu. Janek osales 2012. aastal saates Eesti otsib superstaari, kus teenis kuuenda koha.

Janek on lapseeas jalgpalliga ka ise kokku puutunud, kui käis trennis koos endast vanemate poistega. “Mäletan, kuidas tugevad poisid minust üle olid ja kuidas 10 miinuskraadiga õhtul trenni tegime. Tundsin omal nahal seda teekonda, mille iga jalgpallur oma elus läbib. Võtan jalgpallurite ees mütsi maha!” sõnas laulja.

Hümni suure publiku ees esitamine on Janeki jaoks esmakordne. “Ma arvan, et Eesti hümn on üks ilusamaid maailmas ja mul on suur au seda laulda. Elades juba pikemat aega välismaal, on mul Eesti vastu tugevad tunded ning hümni laulmine lubab mul ennast ausalt väljendada ja näidata, kui väga ma enda kodumaad armastan,” rääkis Janek.

Superkarikafinaali avavile kõlab pühapäeval, 26. veebruaril kell 12.

Neil, kel staadionile tulla ei ole võimalik, on Superkarikafinaalile võimalik kaasa elada Soccernet TV otseülekande vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles