Järvamaa laulu- ja tantsupeo piletid jõudsid müügile

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Laulu- ja tantsupidu Koerus
Laulu- ja tantsupidu Koerus Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Algas Järvamaa laulu- ja tantsupeo "Hingesugulane" piletimüük. Paides toimuva suurpeo piletite hinnad jäävad viie ja kahekümne viie euro vahele. Et tänavune maakonna tähtsündmus toimub kahe kontserdina, on mõlemale kontserdile eraldi pilet. Eelkooliealine laps pääseb peole tasuta.

Üksikpilet nii tantsupeole staadionil kui ka laulupeole Vallimäel maksab 10 eurot. Sooduspilet ühele peole õpilasele, pensionärile ja peol osalejale on 5 eurot. Pääse mõlemale peole maksab 15 eurot, sooduspilet 8. Toetajapileti saab 25 euro eest.

Kesklinna staadionile müüakse ainult tuhat piletit, sest just nii palju mahutab pealtvaatajate tribüün. Kohad on nummerdamata ning vabalt valitavad nii tantsu- kui laulupeol.

Järvamaa laulu- ja tantsupidu 2023 "Hingesugulane" Paides toimub 28. mail. Üles astub kakssada kollektiivi Järvamaalt ja kaugemalt ligi kolme tuhande laulja, tantsija, võimleja ja muusikuga.

Peo kava:

  • 16.00 tantsupidu kesklinna staadionil
  • 17.45 rongkäik Pärnu tänavalt Vallimäele
  • 18.30 laulupidu Vallimäel

Peo idee ja teostus on Marika Kuusikult ja Kätlin Merisalult. Järvamaa laulu- ja tantsupidu koordineerib Paide linnavalitsus koostöös Paide muusika- ja teatrimaja, Järvamaa omavalitsuste liidu ja sihtasutusega Järvamaaga.

Peo koduleht

Piletid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles