Parempoolsete ridades kandideerinud Aili Avi: Mind valdab tohutu tänutunne

Järva Teataja
Copy
Aili Avi.
Aili Avi. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui e-hääled olid edastatud ja valimisjaoskondades peaaegu kõik hääletussedelid loetud (hääled olid teada 33 jaoskonnast 34s), oli Parempoolsete nimekirjas kandideerinud Aili Avil koos 195 häält. 

Avi sõnas, et ta ei oska oma häältesaaki eriti võrrelda, sest ei tea, kui palju on riigikogu valimistel esimest korda kandideerinud inimesed neid tavaliselt kogunud. "Küll on minu sees suur tänutunne oma valijate vastu. Minu suur lugupidamine," lausus ta. "Viimaste kohalike omavalitsuste valimistega võrreldes on tulnud neljakordne kasv. 195 häält on väga suur hulk, seda enam, et oma valimisringkonnas ma erilist kampaaniat ei teinud ja siinses piirkonnas oli valida paljude tublide kandidaatide seast."

Lõviosa Avi valijatest olid Järvamaalt ja seda oli tema sõnul võimalik ka mõneti ette näha. "Minu selja taga pole ainult erakond, vaid oma neli bussitäit toetajaid, mis kannustab poliitikas edasi kaasa lööma," ütles ta. Samas lisas Avi, et seda, mis nelja aasta pärast saab, ta veel ei tea. "Loodan, et Parempoolsete eestvedajad jäävad poliitikasse alles. Endalgi isu veel ära ei kadunud, pigem olen põnevil. Parempoolsust võiks valitsemise juures olla rohkem, seega Parempoolsete töö alles algab," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles