Hooldekeskuse endist tegevusjuhendajat süüdistatakse seksuaalkuritegudes vanurite vastu

Copy
Koeru hooldekodus töötanud 60aastast Rauli Talvistet süüdistatakse selles, et ta on käitunud korduvalt ebasobivalt ja seksuaalselt viie tema hoole all olnud erihooldusteenusel olnud mehega.
Koeru hooldekodus töötanud 60aastast Rauli Talvistet süüdistatakse selles, et ta on käitunud korduvalt ebasobivalt ja seksuaalselt viie tema hoole all olnud erihooldusteenusel olnud mehega. Foto: Dmitri Kotjuh

Pärnu maakohtu Paide kohtumajas astub aprillis kohtu ette Koeru hooldekeskuse endine tegevusjuht Rauli Talviste, keda süüdistatakse eakate meeshoolealuste suhtes toimepandud seksuaalkuritegudes.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Järvamaal hooldekodus töötanud 60aastast Talvistet selles, et ta on käitunud korduvalt ebasobivalt ja seksuaalselt viie tema hoole all olnud erihooldusteenusel olnud mehega.

Prokuratuur süüdistab Talvistet korduva tahtevastase sugulise iseloomuga teo toimepanekus, kasutades ära kannatanute seisundit, milles nad ei olnud võimelised vastupanu osutama ja toimunust aru saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles