Metsajõe puhkemajas tuleb turismipäev

Järva Teataja
Copy
Järvamaa silt
Järvamaa silt Foto: Dmitri Kotjuh

Turismihooajale lükkame hoo sisse Kesk-Eesti turismiettevõtjate turismipäeval, mis sel korral toimub Metsajõe Puhkemajas Türi vallas. 3.aprillil saadakse kokku Metsajõe uues seminarimajas.

Järvamaa kevadisel turismipäeval on teemadeks kohalolek digimaailmas, turismiteenuste arendus ja turundus ning koostöö Kesk-Eesti regionaalsel tasandil kui erilised elamused turismimaastikul laiemalt.

Osalema on teretulnud kõigi Järvamaal turismiga tegelevate ettevõtete ja organisatsioonide esindajad. Samuti on kutsutud Kesk-Eesti turismipiirkonda kuuluvad Põltsamaa valla turismiettevõtjad.

Oma kogemusi ja teadmisi tulevad jagama kutsutud külalised ka mujalt Kesk-Eesti sihtkohast. Tehnoloogiaettevõtja Sander Laurson avardab ettevõtjate jaoks digimaailma ning teleekraanidelt tuttav Ivo Tšetõrkin Amazonas reisidest vahendab kogemusi meeltega reisimisest ning kaugtöökontori pidamisest vihmametsas. Võtame kokku möödunud aasta külastusstatistika ning veebruaris toimunud turismimessi Tourest. Huvilised saavad ringi vaadata Metsajõe puhkemajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles