FOTOD ⟩ Lillepoodnik: naistepäev algas juba eile

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy

Naistepäev on lillemüüjatele kõige kiirem päev aastas. Paide lillepoe Juta Lilleäri juhataja Juta Hurt ütles, et ostumöll läks lahti juba päev varem, kui tuli teenindada tavalisest pea kolm korda rohkem kliente. "Need kaks päeva on aasta kõige kiiremad. Ka koolilõpetamiste ajal on tegemist palju, kuid need on hajutatud mitmele erinevale päevale," ütles Hurt.

Kuigi lillepood valmistub aasta tippsündmuseks alati väga hoolega, sai tänavu suur osa lilledest Hurdi sõnul ootamatult kiiresti otsa ning kärmelt tellis ta täna keskpäevaks uue koguse. "Tulpe ja roose tellisin mõlemaid kaks tuhat tükki, lisaks muid lilli, aga need on põhilised," rääkis ta. Ettevõtja sõnul võib tänavuseks trenditooteks pidada aga hoopis Aasia tulikat. Naistepäeval lähevad kaubaks ka punased nelgid.

Tänased esimesed kliendid olid lillepoe ukse taga juba kell 6.30 hommikul, kui Juta Hurt kaupluse avas. Nii vara teeb ta poe lahti just naistepäeval. Küsimusele, kas naised ka naistepäeval lilli ostavad, vastas Hurt jaatavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles