Kevad, sina? Teisipäeval tuleb kuni kaheksa kraadi sooja

Järva Teataja
Copy
Sinililled.
Sinililled. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb teisipäeval kuni kaheksa kraadi sooja.

Öösel on enamasti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, tuiskab ning sadu on tugev. Saartelt alates läheb sadu üle vihmaks. Jäiteoht on väga suur! Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning puhub 7-12, puhanguti 17, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 23 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul -2 kuni +3 kraadi, pärast keskööd tõuseb +2 kuni +7 kraadini.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 6-12, puhanguti 16, öö hakul kuni 20 m/s, hommikuks pöördub edelasse. Sajab lund ja lörtsi, tuiskab, hommikul läheb sadu üle vihmaks. Nähtavus on mõõdukas, sajus halb. Õhutemperatuur on öö hakul vahemikus 0 kuni -2 kraadi, pärast keskööd tõuseb +2 kuni +5 kraadini.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-10, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti kuni 20 m/s, õhtuks nõrgeneb veidi. Sooja on 3-8 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 6-10, puhanguti kuni 14 m/s. Kohati sajab vähest vihma. Nähtavus on hea või mõõdukas. Sooja on 3-6 kraadi.

Tuleval esmaspäeval, kell 23.24  algab astronoomiline kevad ning Türi saab taas omale kevadpealinna õigused. 13. märtsi seiuga on Türi meteoroloogiajaama andmetel tulevases kevadpealinnas maad katmas 28 sentimeetri paksune lumekiht.

Foto: Riigi Ilmateenistus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles