Müüdud: Norra mõis saigi uue omaniku

Eva Klaas
, reporter
Copy
Norra mõiskompleksi hakati ümber ehitama 2000. aastatel, kuid tööd jäid pooleli. Jäädavalt betoonitud hoonetega mõisakompleks on kasutuna seisnud paarkümmend aastat, kuid nüüd on leidnud see uue omaniku.
Norra mõiskompleksi hakati ümber ehitama 2000. aastatel, kuid tööd jäid pooleli. Jäädavalt betoonitud hoonetega mõisakompleks on kasutuna seisnud paarkümmend aastat, kuid nüüd on leidnud see uue omaniku. Foto: Dmitri Kotjuh

Märtsi alguses kirjutas Järva Teataja, et Tartus tegutsev osaühing Contriber Research Center kavatseb osta Norra mõisa kinnistu, mis on seisnud paarkümmend aastat kasutuseta ja mida aja jooksul on püütud korduvalt müüa. Praeguseks on tehing sõlmitud ning mõis saanud uue omaniku.

Looduslikult kaunis kohas Endla looduskaitseala äärealal asuva mõisa müüki vahendanud Uus Maa kinnisvaramaakler Marek Kirjanen ütles, et Norra mõis sai müüdud ning selle ostjad on väga asjalikud. "Tuleb põnev äriprojekt ning piirkonna populaarsust ja atraktiivsust rikastav," sõnas Kirjanen.

Ettevõte, mis tegeleb põhiliselt infotehnoloogiaga, kuulub OÜ Contriber Ventures gruppi, mis on enesearengu- ja ettevõtluskoolitusi korraldavate ning iduettevõtte investeeringuid tegevate ettevõtete grupp, näeb Norra mõisas eelkõige kui võimalusterohket paika, kus korraldada koolitusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles