Paide linna kaasav eelarve pannakse pausile, selleks kavandatud raha läheb Vabadussõja mälestuse jäädvustamiseks

Eva Klaas
, reporter
Copy
Vabadussõjas võidelnute mälestuspäeval, 3. jaanuaril on kaitseliitlased ja linnajuhid alati viinud vana rahvamaja juurde, mis lähiajal kavatsetakse lammutada,  lilli ja küünlaid. Tänavu oli mälestajaid tavapärasest rohkem. Pildil asetavad pärja Paide linnapea Kulno Klein (vasakul) ja linnavolikogu aseesimees Peeter Saldre.
Vabadussõjas võidelnute mälestuspäeval, 3. jaanuaril on kaitseliitlased ja linnajuhid alati viinud vana rahvamaja juurde, mis lähiajal kavatsetakse lammutada, lilli ja küünlaid. Tänavu oli mälestajaid tavapärasest rohkem. Pildil asetavad pärja Paide linnapea Kulno Klein (vasakul) ja linnavolikogu aseesimees Peeter Saldre. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna toimunud istungil otsustas Paide linnavolikogu peatada kaasava eelarve menetluse rakendamine kolmeks aastaks, mis sisuliselt tähendab, et kaasava eelarve ettepanekute esitamist ning nende üle hääletamist sellel ja kahel järgneval aastal ei toimu. 

Kavandatuga võrreldes vabanevad rahalised vahendid, 25 000 eurot aastas, järgmisest , 2024. aastast. Eelmisel aastal selgunud kaasava eelarve võiduidee, Roosna-Alliku mõisapargi teede korrastamine tehakse tänavu teoks, nagu kord ette näeb ja rahvale lubatud. 

Kaasavale eelarve arvelt kokku hoitav raha suunatakse Vabadussõja mälestuse jäädvustamise korraldamise hüvanguks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles