/nginx/o/2023/02/10/15132047t1h931f.jpg)
Pühapäevaste brantšide ehk hiliste hommikusöökide algatus hakkab Järvamaal lõpule jõudma. Kuus toidukohta on oma etteaste teinud, ülehomme pakub roogi Paia ristis asuv Tikupoisi restoran ja 26. märtsil Vaksali kohvik Türil.
Pühapäevaste brantšide ehk hiliste hommikusöökide algatus hakkab Järvamaal lõpule jõudma. Kuus toidukohta on oma etteaste teinud, ülehomme pakub roogi Paia ristis asuv Tikupoisi restoran ja 26. märtsil Vaksali kohvik Türil.
Sihtasutuse Järvamaa tootmisettevõtete koostöövõrgustiku koordinaator Triin Randväli ütles ettevõtmise eel, et brantš on järvalastele ehk veidi võõras sõna, lihtsamalt tähendab see hilist hommiku- ja varajast lõunasööki. Teisisõnu on see tavaline rikkalikum söömaaeg hilistele ärkajatele. «See on täpselt see, mis ühte pühapäevahommikusse võiks hästi sobida. Magad kaua ning siis lähed pere või külla tulnud sõpradega välja sööma ja aega veetma,» lausus ta.