Tikupoisi restoran avab end paariks tunniks bufeekohana

Järva Teataja
Copy
Tikupoiss nimetab end Eesti suurimaks maanteeäärseks restoraniks, mille söögisaali ja terrassile mahub ühekorraga sööma 170 inimest.  FOTO: Britt Rosen
Tikupoiss nimetab end Eesti suurimaks maanteeäärseks restoraniks, mille söögisaali ja terrassile mahub ühekorraga sööma 170 inimest.  FOTO: Britt Rosen Foto: Britt Rosen

Pühapäevaste brantšide ehk hiliste hommikusöökide algatus hakkab Järvamaal lõpule jõudma. Kuus toidukohta on oma etteaste teinud, ülehomme pakub roogi Paia ristis asuv Tikupoisi restoran ja 26. märtsil Vaksali kohvik Türil.

Sihtasutuse Järvamaa tootmisettevõtete koostöövõrgustiku koordinaator Triin Randväli ütles ettevõtmise eel, et brantš on järvalastele ehk veidi võõras sõna, lihtsamalt tähendab see hilist hommiku- ja varajast lõunasööki. Teisisõnu on see tavaline rikkalikum söömaaeg hilistele ärkajatele. «See on täpselt see, mis ühte pühapäevahommikusse võiks hästi sobida. Magad kaua ning siis lähed pere või külla tulnud sõpradega välja sööma ja aega veetma,» lausus ta.

Algatus korraldada pühapäevahommikusi brantše tuli Randväli sõnul kohvikupidajatelt. «Teatrikohviku pidaja Priit Põder võttis teema toitlustusettevõtjate kokkusaamisel jutuks ja mainis, et on ammu soovinud midagi sellist Järvamaal proovida. Mõttega oli kaasatulijaid, aga ka selles kahtlejaid,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles