Vasak neli, pikk sirge, trampliin –noored kaardilugejad proovivad pürgida maailma tippu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Martin Leotoots (vasakul) ja Hendrik Kraav (autos) kuulavad näpunäiteid Eesti esikaardilugejalt Martin Järveojalt.
Martin Leotoots (vasakul) ja Hendrik Kraav (autos) kuulavad näpunäiteid Eesti esikaardilugejalt Martin Järveojalt. Foto: Pille Russi

Tipptasemel kaardilugejate ettevalmistuseks loodud programmi Rallispordi Tulevikutähed pääses kaks noort paidelast. Hendrik Kraavi ja Martin Leotootsi ootavad suvel ees suured rallid, kus neid koolitatakse tulevasteks Martin Järveojadeks.

Kogenud kaardilugejate Martin Järveoja ja Kuldar Siku eestvedamisel loodud programm pole mõeldud päris algajatele, vaid neile, kel on juba teadmisi ja kogemusi. «Eesmärk on jagada oma teadmisi ja kogemusi noorte kaardilugejatega ja pakkuda neile võimalust nõu küsida,» ütles Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja. «Oleme jõudnud M-Spordiga kokkuleppele, et saame kutsuda programmis osalejad MM-rallidele tutvuma autoralli tipptasemega.»

Just sel nädalal saidki noored kirja, et aprillis saab osa viiest kandidaadist minna Horvaatia rallile Eesti esirallipaarile katsete eel rajal ilma lugema. Seda­sama oli Otepää rallil juba võimalik teha Hendrik Kraavil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles