Tarbja lasteaed-koolist ja Viisu lasteaiast saab üks haridusasutus

Eva Klaas
, reporter
Copy
Tarbja lasteaed-koolis on bassein, kus lapsed saavad ujumise algõpet. Lasteasutuste liitmist on suurem võimalus ühisteks teenusteks ning ettevõtmisteks.
Tarbja lasteaed-koolis on bassein, kus lapsed saavad ujumise algõpet. Lasteasutuste liitmist on suurem võimalus ühisteks teenusteks ning ettevõtmisteks. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmise nädala istungil otsustas Paide linnavolikogu liita 1. septembrist Viisu lasteaia Rõõmupesa Tarbja lasteaed-kooliga. Ühendatud haridusasutus hakkab järgmisest õppeaastatast tegutsema kahes asukohas, Tarbjal ja Viisus.

Praegu Paide linna kõige väiksemas haridusasutuses, Viisu lasteaias on üks rühm, kus käivad erinevas vanuses lapsed. Tarbjal tegutseb kolm lasteaiarühma, samuti esimese ja teise astmega kooliosa. Lapsed saavad pärast haridusasutuste ühinemist lasteaias edasi käia seal, kus ennegi.

Haridusasutus hakkab kandma Tarbja lasteaed-kooli nime. Direktori konkurssi lasteaia ja lasteaed-algkooli ühendamisel tekkivale haridusasutusele ei korraldata, seda jääb juhtima Tarbja lasteaed-algkooli direktor Margit Silluta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles