Noored kergejõustiklased särasid tuntud televõistlusel

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Andre Toomi tõukas kuuli lähimast konkurendist ligikaudu meetri jagu kaugemale ning tõestas, et on omavanuste seas Eesti üks tugevamaid poisse.
Andre Toomi tõukas kuuli lähimast konkurendist ligikaudu meetri jagu kaugemale ning tõestas, et on omavanuste seas Eesti üks tugevamaid poisse. Foto: Marko Mumm/EKJL

Laupäeval Tartu ülikooli spordihoones peetud vabariiklik noorte kergejõustikuvõistlus «TV 10 olümpiastarti» oli Järvamaa noortele edukas, sest koguni kaks Järvamaa võistlejat jõudis pjedestaalile: Andre Toomi võitis poiste nooremas vanuseklassis kuulitõukevõistluse ning Steven Marti Lillipuu saavutas poiste vanema vanuseklassi kõrgushüppes kolmanda koha.

Koeru keskkoolis õppiv Andre Toomi osales tuntud telesarjas individuaalvõistlejana ja lunastas pääsu finaali maakondliku etapi võiduga, kui ta tõukas kuuli 12.80 meetrit.

Tema kehalise kasvatuse õpetaja ja kergejõustikutreener Toomas Aan ütles, et juba sellelt pinnalt oli teada, et Andre võib suuri tegusid teha ka vabariiklikul etapil. «Eelmisel aastal saavutas ta vabariigis neljanda koha, kuid siis oli kolm temast eespool olnud võistlejat vanemad. Sel hooajal on tema oma vanuseklassi vanim ning teades tema taset, lootsime väga, et ta suudab võidu koju tuua,» rääksi ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles