Paide noortebändi esimene festivalikogemus päädis eriauhinnaga

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide Gümnaasiumi Bänd oma esimesel festivalil
Paide Gümnaasiumi Bänd oma esimesel festivalil Foto: Erakogu

Paide gümnaasiumi õpilaste ansambel osales nädalavahetusel koolibändide festivalil "Antidolorosum" Kohtla-Järve gümnaasiumis. Viieteistkümne osaleja seas osutusid järvakad kõige paremini publikuga suhtlevaks kollektiiviks. Et nime bändil pole, kutsuvad noored oma ansamblit lihtsalt Paide Gümnaasiumi Bändiks.
 

Üles astusid Hanna Liisi Valdas, Egert Ninep, Samuel Erik Saatman, Herman Haamer (asendus Hillar Hanssoo põhikoolist) ja Hendrik Haamer. Nad esitasid kaks lugu - Paradoksi "Ära möödu must lähedadalt" ning The White Stripesi "Seven nation army". "Esimese looga soovisime edasi anda sõnumi, et kunagi ei tohi unustada, kust pärinevad meie juured," selgitas bändi solist Egert Ninep.

Tema sõnul andis esimene festivalikogemus noortele palju. "Festival oli väga vinge, kuid nagu vahel ikka juhtub, pärssisid meie esitust tehnilised probleemid. Siiski näeme ka selles palju kasutegureid, sest saime raskes olukorras oma lood korralikult mängitud. Oli üks õpetlik ja kohanemist täis laupäev. Kindlasti oleme nüüd mitmetes aspektides jälle kogenenumad ja suundume ka järgmisel aastal Kohtla-Järvele," kirjeldas Ninep festivalil käiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles