Paide noormees saavutas krossisarjas teise koha

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Robin Raudsepp (vasakult) ei saanud Sebastian Leokist veel võitu, kuid konkurents annab motivatsiooni rohkem pingutada.
Robin Raudsepp (vasakult) ei saanud Sebastian Leokist veel võitu, kuid konkurents annab motivatsiooni rohkem pingutada. Foto: Erakogu

Kuna talvel pole olud motokrossiks sobivad, kolivad ka krossisõitjad sisetingimustesse. Aga et mitte niisama töristada, korraldati Sõmerpalus Adrenalin Arena Kids Cup, mis koosnes neljast etapist. Sarjas osales 125cc masinaklassis ka Paide noormees Robin Raudsepp, kes teenis heade sõitudega teise koha.

Roosna-Alliku motoklubi esindav Robin Raudsepp ütles, et otsis talvel sõiduvõimalust eesmärgiga teha ka külmal ajal trenni. Kuna ta vahetas pärast eelmist hooaega tsiklit ning kolis 85cc tsikli seljast 125cc selga, oli vaja sõiduriista tundma õppida ning võimalikult palju harjutada. «Selleks sobis Sõmerpalu motohall hästi. Seal on head tingimused. Tugev pinnas ning tehniline rada ohtrate kurvide ja hüpetega,» selgitas ta.

Adrenalin Arena Kids Cupil oli neli osavõistlust, milles kõigis Raudsepp ka osales. 125cc klassis polnud küll palju osalejaid, kuid sõidud olid siiski konkurentsirohked.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles