Kultuuri- ja kaubandustöötajad vahetavad kohad

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Nutikassa Konsumis.
Nutikassa Konsumis. Foto: Urmas Luik

Eeloleval laupäeval Türi kesklinna Konsumisse suunduvad ostlejad ei panegi tõenäoliselt tähele, et kaupluses midagi teisiti oleks. Leiba-saia saab ikka harjumuspärasest kohast, piima ja juustu ning kõiki teisi kaubaartikleid ka. Aga midagi on siiski teisiti, kui selgub, et riiulite vahel või nutikassas askeldavad täiesti uued inimesed.

1. aprill on teistmoodi päev nii Türi Konsumis kui ka kultuurikeskuses, sest majade vahel peetakse maha sõpruskohtumine ja seda mitte spordiplatsil, vaid poerahvas paneb end ajutiselt proovile kultuuritöötaja ametis ning vastupidi.

Seda plaani on kahe maja rahvas tasapisi veeretanud juba mõned aastad, ent vahepealsed ajad ei soosinud koroonaviiruse tõttu just kokkusaamisi ning üritusi. Nüüd aga enam piiranguid pole ja seega otsustatigi tänavusel naljapäeval mõte teoks teha. «Kuna meil on Konsumiga pikad sõprussuhted – meie käime seal ostmas ja Konsumi inimesed meie majas üritustel –, sai selline mõte välja käidud ja Konsumis oldi ettevõtmisega nõus,» selgitas kultuurikeskuse direktor Ülle Välimäe ja lisas, et kuigi läbi on räägitud, kuidas laupäev suures plaanis välja nägema hakkab, on kultuurikeskuse töötajatel väike ärevus hinges – kas saavad ikka hakkama?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles