PILDID Ultramoodsad jalgpallivormid jõudsid Türile

Kuido Saarpuu
Copy

​Eile keskpäeval oli kolmanda liiga jalgpallihooajaks valmistuva Türi Ganvixi jaoks üks väga oluline hetk.

Türi kunstmuruväljakul andis spordivarustuse müügiga tegeleva ettevõtte iSport eestvedaja Aleksander Saharov jalgpallimeeskonna inimestele üle uued mänguvormid.

Türi Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen selgitas, et nad said omavahel kokkuleppele, et Saharovi firma on sellel aastal nende mänguvormide toetaja. „See toetus tähendab, et tervele meeskonnale antakse üle mängukomplektid- särk, püksid ja kedrad,” selgitas ta. „Samuti saab särgi ja püksid ka väravavaht.”

Gansen lisas, et iga kahe-kolme aasta tagant on nad mänguvormi muutnud. „Nüüd on nii, et musta-valge triibulise vormi asemel hakkame mängima lipuvärvi sinises särgis nagu koondisel ja mustades pükstes,” avaldas ta. „Sellise muudatuse kooskõlastamiseks andsin esmalt teada alaliidule ja edaspidi peame vaatama, millises vormis meie vastased mängivad. Kui sinises, siis on olenevalt sellest, kas ollakse võõrustajad või külalised, tuleb teist värvi särkides mängida. Kõik on meil nüüd nagu professionaalsetel satsidel, vormid on koos nimede, numbrite ja toetajate logodega.”

Aleksander Saharov sõnas, et tema toetuse taga on asjaolu, et ta on ise Türilt pärit ja omal ajal, tippjalgpallist loobudes ka Ganvixi ridades mänginud. „Adidase esindajana on meie ettevõte spordis ikka esindanud olnud, sh ka Premium liigas. Erinevatel tasanditel koostööd on meil pea igal liigas ja seda mitte ainult jalgpallis,” ütles ta. „Meie jaoks on oluline, et kantakse ettevõtte nimibrändi. Omalt poolt soovime pakkuda klubidele aga nö täisteenust, et riidemajandus oleks meie, mitte nende teha. Klubi peaks tegelema ikka klubi arendavate tegevustega, meie koostööpartneritega aga oma valdkonnaga.”

Ka Saharovi hinnangul tuli Galvixi mänguvorm igati ilus ja kaasaegne. „Adidas muutis hiljuti logo, kusjuures juba viimasel MMil oli seda näha,” andis ta teada. „Uue logokujundusega tulevad ka Ganvixi mänguvormid. Loodan, et uue vormiga läheb meestel tänavu väga hästi!”

Vitali Ganseni sõnul on ühtne mänguvorm ühe võistkonna jaoks väga oluline asi. Samuti ka see, et nende meeskonna juures on nii toetajaid kui vabatahtlikke. „Rahata ei saa ükski meeskond mängida. Vaja on nii palle kui vorme, maksta osalemistasude, aga ka treening- ja mänguväljakute eest ning suurimaks kuluks on transport,” loetles ta.

Olgu öeldud, et madalates liigades mängib tänavu neli Järvamaa võistkonda- kolmanda liiga idapiirkonnas Ganvix, Paide linnameeskond III ja FC Järva-Jaani ning lõunatsoonis SK Imavere.

Hooaeg saab valdavalt alguse juba sel nädalavahetusel, aga juba 15. aprillil, II vooru nädalavahetusel kell 17.30 võib Paide kunstmuruväljakul näha tõelist madinat, sest vastamisi lähevad Paide ja Türi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles