Rahvaliiga finaalturniirile jõudsid kaks Järvamaa võistkonda

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide võrkpalliklubi naiskond rahvaliiga teise tugevusgrupi viimase sõelmängu järel, mis kindlustas tee finaalturniirile.
Paide võrkpalliklubi naiskond rahvaliiga teise tugevusgrupi viimase sõelmängu järel, mis kindlustas tee finaalturniirile. Foto: Erakogu

Sel reedel täitub Türi Konesko spordihoone rahvavõrkpalliga, sest lõpplahenduse saavad pool aastat kestnud rahvaliiga erinevate tugevusrühmade mängud. Hea meel on teada anda, et järvalased saavad tulla kaasaelama kahele Järvamaa võistkonnale, kes võitlesid end nelja tugevama sekka liiga teises tugevusgrupis ning jahivad nüüd medaleid. Need võiskonnad on Paide võrkpalliklubi/Veltsi Reisid naiskond ja Järva valla spordikeskuse meeskond.

Mõlemal võistkonnal tuli esmalt kaks korda läbi mängida põhiturniiri alagrupid. Paide naised olid oma alagrupis läbinisti võidukad, Järva valla mehed pidid aga oma alagrupis leppima SK Palivere järel teise kohaga.

Seejärel alisas Paide võrkpalliklubi naiskond sõelmängudes kahel korral võistkonna Layon ja seejärel kahel korral ka Alutaguse. Nii oligi koht nelja tugevama naiskonna seas tagatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles