Kui imetled kedagi, kes viitsib veel täiskasvanueas õppida, anna temast teada

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa täiskasvanud aasta õppija, koolitaja, õpitegude ja toetavate ettevõtete tunnustamine tuletab meelde kui olulisel kohal on elus õppimine.
Järvamaa täiskasvanud aasta õppija, koolitaja, õpitegude ja toetavate ettevõtete tunnustamine tuletab meelde kui olulisel kohal on elus õppimine. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa Täiskasvanud Õppija Nädala (TÕN) koordinaator Anneli Suits kutsub inimesi üles 20. aprillist 23. maini esitama kandidaate täiskasvanuhariduse tunnustuskonkursile. Kandidaate saab esitada neljas kategoorias - aasta õppija, aasta õpitegu, aasta koolitaja ja aasta õppijasõbralik tööandja.

Kõigi maakonna kandidaatide seast selgitatakse välja maakonna esinumbrid, kes saavad tunnustatud maakonna tänusündmusel.

Suits lisas, et maakonna laureaatide seast teeb omakorda valiku üleriigiline komisjon. Aasta õppijat, koolitajat, õpitegu ja õppijasõbralikku tööandjat tunnustatakse 12. oktoobril toimuval täiskasvanuhariduse tänusündmusel, mis on osa traditsioonilisest täiskasvanud õppija nädalast.

Täiskasvanud õppija nädal toimub sel aastal 11. - 22 oktoobril 26. korda ja algab üle-eestilise õpitunniga, mille eesmärk on tõsta esile täiskasvanuna õppimine.

Kandidaate saab esitada 20.aprillist 23. maini ETKA Andrase kodulehel www.andras.ee/tunnustamine. Silmapaistvaid kandidaate võib esitada ka e-posti aadressil suitsanneli@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles