Koalitsioonierakonnad kiitsid koalitsioonilepingu heaks

Järva Teataja
Copy
08.04.2023, Tallinn
Reformierakonna esimees Kaja Kallas(keskel), Eesti 200 esimees Lauri Hussar(paremal) ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Lauri Läänemets/vasakul) kommenteerisid koalitsioonilepingut..
Foto Tairo Lutter, Postimees
08.04.2023, Tallinn Reformierakonna esimees Kaja Kallas(keskel), Eesti 200 esimees Lauri Hussar(paremal) ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Lauri Läänemets/vasakul) kommenteerisid koalitsioonilepingut.. Foto Tairo Lutter, Postimees Foto: Tairo Lutter

Täna kogunenud Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna volikogud ning erakonna Eesti 200 üldkogu kiitsid heaks koalitsioonilepingu teksti.

“See leping tagab, et Eesti on kaitstud, et me saame jätkata iseseisva ja ise toime tuleva riigina. Selleks peame tegema otsuseid, mis võivad olla rasked, aga on Eesti jaoks möödapääsmatult vajalikud. Tahame, et Eesti oleks kaitstud, meie inimeste heaolu ja toimetulek oleks tagatud, riigi rahandus korras, haridus, keel ja kultuur hoitud ning homne tuleks kõigi jaoks parem,” ütles Reformierakonna juht Kaja Kallas.

“Sünnib uuendusmeelne, eestimeelne ja liberaalne koalitsioon, mille suurim ühisosa on väärtustes. Abieluvõrdsus tuleb ja lõpetab ühiskonda lõhestava konflikti ning tagab ka selle, et kõiki inimesi koheldakse tõepoolest võrdselt. Sellest saab koalitsioon, mis teeb Eesti korda, suurendab meie julgeolekut ja avab Eesti jaoks täiesti uusi horisonte,” sõnas Eesti 200 juht Lauri Hussar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles