Kodumaise kaupluseketi järgmine lüli ulatub Türile

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Mulgi Lihakarn avas Paides kaupluse 2020.aastal, peatselt saavad ka türilased endale sama keti kaupluse.
Mulgi Lihakarn avas Paides kaupluse 2020.aastal, peatselt saavad ka türilased endale sama keti kaupluse. Foto: Dmitri Kotjuh

Veebruari alguses avati Türi turul pikka aega tühjalt seisnud müügikiosk, kust on saada Jõeääre talu toodangut. Juba siis ütles Türi aianduse ja mesinduse seltsi juht Pille Marrandi, et plaan on leida rentnik ka turuplatsi ääres asuvasse peahoonesse. Nüüd on ta uue kauplejaga käed löönud.

Mõne nädala pärast avab turul kaupluse OÜ Mulgi Lihakarn, mille juhataja Tõnis Viil märkis, et kui Türi aianduse ja mesinduse selts pakkus võimalust avada kauplus turuhoones, haaras ettevõte sellest kohe kinni. «Meile sobis see ideaalselt, kuna paljud meie müügikohad asuvadki just turgudel,» põhjendas­ ta.

Praegu käivad ruumides ette­valmistustööd. Lähiajal on saabub ja seatakse sisse külmutuss­tehnika, ent väga kaua ei pea kohalikud ostlejad enam ootama. «Mai alguses avame,» teatas Viil ja lisas, et praegu on ettevõte juba asunud töötajaid otsima. Eesmärk on tekitada kaks töökohta: üks täiskoha ja teine poole koormusega müüjale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles