Türi vald investeerib üle 1,5 miljoni euro

Järva Teataja
Copy
Konesko Türi Spordihoone territooriumile rajatav väli ekstreemspordiväljak.
Konesko Türi Spordihoone territooriumile rajatav väli ekstreemspordiväljak. Foto: Türi vald

Türi valla hankeplaanist leiab 12 tegevust, nende seas praeguse vallavanema Sulo Särkineni varasemas ametis kirjutatud kaks investeeringut nii Türi järve äärde kui Konesko Türi Spordihoone territooriumile.

Türi Vallavalitsuse 4. aprilli istungi otsusega kinnitatud Türi Vallavalitsuse 2023. aasta hankeplaanist nähtub, et korraldamisel on 12 hanget. Nendest on märtsist käimas Türi vallas jäätmeveo teenuste osutamine jäätmete kogumisel, vedamisel ja käitlemisel, info- ja kommunikatsioonitehnoloogia teenuse pakkumine Türi Vallavalitsuses ning eriplaneeringu koostamine ja keskkonnamõju strateegiline hindamine Villevere, Kahala, Äiamaa, Retla, Kabala ja Kurla külade piirkonda tuuleparkide ja nende toimimiseks vajaliku taristu püstitamiseks.

Aprillis on neile lisandumas hange Türi vallas koolitranspordi korraldamiseks, Väätsal nii paisjärve saarele viiva silla projekteerimiseks ja ehitustöödeks kui ka sealse rahvamaja välisfassaadi remonttööde tegemiseks. Samuti hanked selleks, et ehitada Türi linna väli ekstreemspordiparki ja koostada Türi linna, tehisjärve ja lauluväljaku piirkonda detailplaneeringut, mis näeb ette järve äärde kohviku rajamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles