Talendid Rajale jätkab tulevaste kardiässade otsimist

Postimees Sport
Copy

Juba aastast 2013 toimuv kardispordi sari Talendid Rajale on mõeldud alustavatele lastele vanuses kuni 10 aastat ja kuni 12 aastat. Sarja idee on kardispordi tutvustamine ja kandepinna laiendamine, et avada uutele talentidele uks võistlussporti. 

Viimase kümne aastaga on talendisarjast sirgunud hulgaliselt Eesti tippkardisportlasi, teiste seas Markus Kajak, Siim Leedmaa, Carmen Kraav ja paljud teised.

Sarjas osalemiseks ei ole eelnev põhjalik ettevalmistus vajalik. Kardi ja sõiduvarustuse annavad hobikardikeskused võistluspaikades. Kohapeal juhendavad osalejaid Eesti parimad tänased ja endised kardisportlased. Teiste seas ka Martin Rump, Kraav, Kajak ja Siim Leedmaa.

Kõikidele osalejatele, kellel on huvi, pakuvad Eesti Kardiliidu liikmesklubid väljaspool võistlusi tasuta võimaluse testida vanusele vastavat võistluskarti ja annavad nõu võistlusspordiga alustamiseks. Täpsem info sarja kohta ja registreerimine SIIN.

Talendisari toob võistlejad neljale võistluskardirajale Aravetel, Käinas, Langel ja Audrus.

Olerex toob Talendid Rajale 2023 kalender:

  • 1. etapp 22. aprillil Aravete kardi- ja vabajakeskuses
  • 2. etapp 17. juunil Kartdagö Käina kardirajal
  • 3. etapp 8. juulil Lange Motokeskuses
  • 4. etapp 29. juulil Porsche Ringil Audrus.

Lisaks hobikartidele võistlevad samas Eesti parimad noored kardisportlased Cadet, Micro ja Mini võistlusklassides.

Järgi võistlussõite algusega kell 11.00 kohapeal või otseülekandena sport.postimees.ee.

Vaatame üheskoos tulevikku

Eesti Kardiliit väärtustab haridust. Ega asjata öelda, et tark sõit on kiire sõit. Just hariduse väärtustamiseks seisab Kardiliit koolidele lähedal. Möödunud aasta tarkusepäeval kinkisid noored kardisportlased oma koolidele kardispordi aastaraamatu 2022.

Kuna 2023. aasta on koolides liikumisaasta, kutsuvad kardipoisid ja -tüdrukud oma koolides liikumisaastale viidates sõpru ühinema talendisarjaga. Korraldajad on pannud sarja kokkuvõttes kolmele kõige enam punkte teeninud koolile välja eriauhinnad.

Kui Postimees seisab Eesti keele ja kultuuri säilimise eest ning rahvuslik kütusefirma Olerex kohaliku Eesti elu edendamise eest, siis Eesti Kardiliit seisab juba viimased 30 aastat Eesti kardispordi arengu eest. Sarnane laiem vaade ühiskonnale ja tulevikule on ühendanud Olerexi ja Postimeest Eesti Kardiliiduga juba viimased paar aastat. Jätkame üheskoos nii ausa spordi kui Eesti liikluskultuuri edendamist ning toome võistlussarjaga seotud info Postimehe ja maakonnalehtede kaudu kohapeale kätte.

Eesti Kardiliidu liikmesklubid on AIX Racing, Aqva Racing, Gear Racing, Heveko Racing, Jõgisoo Kardiklubi, Karjus Racing, Kartshop Academy, Liqui-Moly Roli, Rich Racing, Talvar Racing, Team-o, Tark Racing ja Vihur Team.

Sarja koostööpartneriteks on Olerex, Postimees, Aravete kardi- ja vabajakeskus, Kartdagö Käina kardirada, Lange Motokeskus, Porsche Ring, Heveko Racing, Ruu Kivi, Fahle, Ajutrust, Veho, Respo, Shell, Tamrex, MULL Drinks, Cramo ja Grano.

Võta ema, isa ja sõbrad kaasa ja tulge 22. aprillil Aravete kardi- ja vabajakeskusesse võistlema!

Rajal näeme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles