Penaltiseeria kukutas Paide Linnameeskonna karikavõistluste konkurentsist

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kui liigamängus alistas Paide Linnameeskond JK Narva Transin suuremate probleemideta, siis karikamängus neist seekord jagu ei saadud.
Kui liigamängus alistas Paide Linnameeskond JK Narva Transin suuremate probleemideta, siis karikamängus neist seekord jagu ei saadud. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Eelmisel hooajal õnnestunud penaltiseeriatega hiilanud Paide Linnameeskond kaotas täna just penaltitega JK Narva Transile, kes on nüüd Evald Tipneri karikavõistluste üks poolfinaliste.

Narvas toimunud kohtumine kulges 90 minutit suuremate võimalusteta. Paar tõrjet tegi üle pika aja Paide väravat kaitsnud Mihkel Aksalu ning Paidele tõi teravust teisel poolajal mängu sekkunud Robi Saarma. Väravateta viik viis mängu lisaajale.

Lisaajal oli nähtavalt innukam ja võidujanulisem Narva meeskond, kel oli jõudu ja jaksu pallide võitmise nimel joosta ning luua Paide värava all mitu ohtlikku olukorda. Raamidesse pall siiski ei sattunud ning nii jäi poolfinalisti selgitamine penaltiseeria otsustada nii nagu see oli päev varem ka Tallinna FC Flora ja FC Kuressaare mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles