Dementsuse kompetentsikeskusele otsitakse uut juhti

Eva Klaas
, reporter
Copy
Dementsuse kulgu aitavad pidurdada tervislik eluviis ja füüsiline aktiivsus, uute asjade harrastamine hoiab mõtteerksust. Foto on illustreeriv.
Dementsuse kulgu aitavad pidurdada tervislik eluviis ja füüsiline aktiivsus, uute asjade harrastamine hoiab mõtteerksust. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

SA Koeru Hooldekeskus kuulutas välja konkursi Dementsuse kompetentsikeskuse juhi leidmiseks, kes täidaks ka sihtasutuse juhatuse liikme ülesandeid.

Dementsuse kompetentsikeskusele vajatakse uut juhti, kuna seda seni juhtinud Pili-Liis Siemann suundus riigikokku. Kompetentsikeskus praegusel kujul ning Koeru hooldekeskuse juurde asutati 1. jaanuarist 2022. aastal ning Siemann juhtis seda algusest peale. Ta oli ka sihtasutuse juhatuse liige.

Varem oli Dementsuse kompetentsikeskus projektipõhine ettevõtmine, mida aastatel 2018-2021 arendasid sotsiaalministeeriumiga sõlmitud lepingu alusel MTÜ Elu Dementsusega, SA Viljandi Haigla, SA EELK Tallinna Diakooniahaigla ja Tartu Tervishoiu Kõrgkool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles