Paide linna noori kutsutakse taskuraha teenima

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Malevlased värvivad Metstaguse Agro OÜ traktorit
Malevlased värvivad Metstaguse Agro OÜ traktorit Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänasest läks lahti registreerimine Paide linna suvisesse noortemalevasse. Malev on suunatud 13-18aastastele noortele. Kaks maleva vahetust töötavad juunis ning kaks augustis. Paide avatud noortekeskuse juhataja Reima Nõmmiku sõnul ei pääse malevasse need, kes end esimesena üles annavad, vaid need, kes seda kõige rohkem tahavad.

"Lõplik valik kandideerijate hulgast tehakse vestluse põhjal, mida me iga malevasse sooviva noorega teeme. Vestlused toimuvad 9.- 16. mail ning osalejate nimekiri selgub hiljemalt 18. mail," tutvustas ta.

Maleva päevakavas on lisaks töötegemisele ka ühine lõunasöök ja ühistegevused. Nõmmiku sõnul saavad noored tänavu töötada mitmetes taludes nagu ka eelmisel aastal. Samuti leiab tegevust linnasiseselt. "Mitme varasema koostööpartneriga on meil läbirääkimised veel pooleli, kuid usume, et saame nad ka tänavu kampa," ütles noortejuht. Ta lisas, et plaanis on ka viies vahetus, mis mõeldud vanusele 18+, kuid et asjaajamine on veel pooleli, saab sellest rääkida lähemas tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles