Türil toimus jalgpallifestival

Järva Teataja
Copy
Viimsi tüdrukute jalgpallifestival.
Viimsi tüdrukute jalgpallifestival. Foto: Katariina Peetson/jalgpall.ee

13. ja 17. aprillil toimusid Türil ja Viimsis tüdrukute jalgpallifestivalid, kus osales kokku 398 tüdrukut.

13. aprillil toimus Türi põhikoolis selle aasta esimene tüdrukute jalgpallifestival, kus osales 172 tüdrukut sealsamas põhikoolis. Festivali viis läbi seitse Paide linnameeskonna treenerit, kes tüdrukuid juhendasid ja neil oma oskusi arendada aitasid.

17. aprillil toimus tüdrukute jalgpallifestival Viimsi staadionil, millest võttis osa 226 Viimsi Kooli 1.–4. klasside tüdrukut. Viimsis toimunud festivalipäeva viidi läbi koostöös Viimsi MRJK-ga.

„Festivalid olid edukad – tüdrukud said nautida liikumist ja jalgpalliga tutvuda. Kõik festivalil osalenud tüdrukud said Rimi poolt mälestuseks vahva särgi ning muid kingitusi Eesti Jalgpalli Liidult ja Rimilt,” rääkis Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas. Lisaks said festivalil osalenud tüdrukud pääsmed maikuus toimuvale neidude U17 Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile, mille kohta leiab täpsemat infot finaalturniiri erilehelt.

Rimi jalgpallifestivalide eesmärk on kaasa aidata tüdrukute jalgpalli populaarsuse kasvule Eestis ja innustada üha rohkem tüdrukuid spordiga tegelema.

Paide linnameeskond korraldab 20. aprillil Türil põhikooli staadionil tüdrukute jalgpalli kaks näidistreeningut.

Esimesele näidistreeningule algusega kell 15 on oodatud I-III klassi tüdrukud ja teisele, vanemate tüdrukute näidistreeningule algusega kell 16.30 on oodatud IV-VI klassi tüdrukud.

Lisateave ja tulekust ette teatamine Kalmer Klettenbergile, kes liitus Paide linnameeskonnaga selleks, et arendada Järvamaal naiste- ja tütarlaste jalgpalli.

Kalmer Klettenbergiga saab ühendust telefonil 518 9069.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles