Kevadel alaku uus elu ka vanadel asjadel

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide uuskasutuskeskuse juhataja Helen Hütti teab hästi, millised lauanõud on väga hinnas. «Nõukaaegsed punased valgetäpilised lauanõud leiavad ostja väga kiiresti. Neid käiakse meilt otsimas üle Eesti,» ütles­ ta.
Paide uuskasutuskeskuse juhataja Helen Hütti teab hästi, millised lauanõud on väga hinnas. «Nõukaaegsed punased valgetäpilised lauanõud leiavad ostja väga kiiresti. Neid käiakse meilt otsimas üle Eesti,» ütles­ ta. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide uuskasutuskeskuse töötajad teavad, et kui saabuvad esimesed soojad kevad­ilmad, asuvad inimesed oma kodusid kraamima ja kappide sisu sortima. See tähendab ka kauplusele kiiremaid päevi: poodi tuuakse suurem kogus esemeid, mis tuleb ära sortida ja müügiruumi välja panna.

Paide uuskasutuskeskusel Rüütli tänava endises apteegilaos on seitsmes tegevusaasta ning poeketi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Esme Kassaku hinnangul läheb kauplusel hästi. «Aastate jooksul on nii järvakad kui ka inimesed üldiselt palju teadlikumaks saanud, et oma vanu asju ei pea ära viskama, vaid võib tuua meile. Meie anname asjadele uue elu,» lausus ta.

Kauplus ei teeninda üksnes Paide inimesi, vaid on hästi vastu võtnud neid ka igalt poolt mujalt maakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles