JKHK õpilane näitas end kutsevõistlusel parimast küljest

Järva Teataja
Copy
Foto: Anu Uusmaa

Tallinnas T1 keskuses toimus kaubandusõpilaste kutsevõistlus „Noor meister 2023“, kus õpilased selgitasid parimad erinevates müügiolukordades ja kaubatundmises.

Võistlusaladeks olid müügisituatsioon, kaupade väljapanek planogrammi järgi ja kaupade märgistuse tundmine, teatasid korraldajad.

Lisaks võistlesid müügikorraldaja ja klienditeenindaja kaubanduses eriala omandavad õppurid, kes juba töötavad juba Eesti kaubandusettevõtetes.

Müügikorraldaja eriala võistlejate võistlusülesanneteks oli kaupade vastuvõtt, õigusaktide baasil juhtumite lahendamine ja kaupade väljapanek.

Klienditeenindaja kaubanduses erialal võistlusülesanneteks olid müügisituatsioon, kaupade väljapanek ja kaupade märgistuse tundmine.

Klienditeenindaja kaubanduses (töökohapõhine õpe) esikolmik:

I koht Anna Tkachuk (Tallinna Teeninduskool)

II koht Tiia Laanisto (Tallinna Teeninduskool)

III koht Kersti Abashkina (Järvamaa Kutsehariduskeskus)

Kaubandusharidust ja -erialasid populariseerival võistlusel osales kuus kutsekooli ning 23 võistlejat. „Noor meister 2023“ korraldas Tallinna Teeninduskool koostöös Haridus- ja Noorteametiga (Harno). Töökohapõhiseid võistluseid korraldas samuti Tallinna Teeninduskool, võistlusülesandeid aitasid koostada Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõud Heve Kirikal ja Liina Maasik.

„Žürii liikmed tõid välja, et võistlejad olid kõik väga heade teadmiste ning oskustega ning võistlus oli tasavägine. Rõõm oli näha praeguseid ja tulevasi kaubandustöötajaid oma elukutset väärtustamas ja professionaalsust näitamas,“ ütles Tallinna Teeninduskooli kaubandusvaldkonna juhtivõpetaja Aive Antson.

Võistlus toimus T1 keskuse esimesel korrusel, lillepoe ÖIS ümbruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles