Tegevusmuuseum korraldab laupäeval hooaja avalöögi

Järva Teataja
Copy
Foto: Ajakeskus Wittenstein

Vastvalminud Wittensteini Tegevusmuuseum kutsub juba sel laupäeval, 22. aprillil toimuvale hooaja avalöögile. Põnevaid tegevusi on kogu päeva vältel kella 10st 18ni.

"Kes veel uut tegevusmuuseumit külastanud ei ole, siis just sel laupäeval tasub külla tulla. Avatud on erinevad meistrite kojad - kohal on hõbedameister, taimetark, nahameister, sepp, käsitöömeister, fotograaf, apteeker jt vahvad meistrid, kes viivad läbi töötubasid. Ka pilet on poole hinnaga, seega tasub just sel laupäeval meid külastada," sõnas Ajakeskuse Wittenstein turundusjuht Eliis Õunapuu.

Tegevusmuuseumi hoovis on avatud kohalike toitlustajate kevadkohvikud. "Õues saab nautida ilusat ilma ja hõrke maitseid. Toitlustust pakuvad kohvik Uskumatu, R&T Talu, Paide Teatrikohvik, Emmeliine Toidutuba ja Wittensteini Kõrts," lisas Õunapuu.

Kell 11 astuvad muuseumi õuel üles Paide Hammerbecki Põhikooli rahvatantsijad ja lauljad, keda juhendavad Helen Trug ja Malle Anton.

Kell 13 toimub professor Ain Raali ettekanne "Ajaloolistest apteekidest punsliõlini".

Igal täistunnil 19. sajandi väikelinna eluolu tutvustavad giidiga ringkäigud Ründo Mültsi ja Merle Sokuga.

Kohapeal on ka R&T Talu kodulinnud ja lastel on võimalik sõita armsa poniga.

Kevadhooajale on üle läinud ka tornis asuv Ajakeskus Wittenstein, mis on taas avatud K-P 10.00-18.00. "Hooaja alguse puhul on ka torni pilet 22. aprillil poole soodsam," sõnas Õunapuu.

Õhtul toimub Paide vallimäel üle-eestilise suursündmuse Jüriöö Märgutuled avalöök, kus peaesinejaks on Karl-Erik Taukar Band.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles