Paidelaste suur rallidebüüt sai pärjatud teise kohaga

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Siim Oja (vasakul) ja Romet Jürgenson said Horvaatia raskete teedega hakkama ning jõudsid Rally4 klassis poodiumi teisele astmele.
Siim Oja (vasakul) ja Romet Jürgenson said Horvaatia raskete teedega hakkama ning jõudsid Rally4 klassis poodiumi teisele astmele. Foto: Croatia Rally/FB

Paide rallipaar Romet Jürgenson ja Siim Oja lõpetasid elu esimese MM-ralli Horvaatias Rally4 arvestuses teise kohaga ning võistluste üldarvestuses olid nad 24. kohal.

Ralli algus oli Romet Jürgensoni sõnul tagasihoidlik ja konarlik. "Esimesel katsel tabasid meid kohe mootoriprobleemid, mille tõttu kadus mootrist jõud. Õnneks saime katsete vahel probleemile lahenduse ja sõit sai täistuuridel jätkuda. Esimesele hoolduspausile läksime neljandalt kohalt," rääkis ta.

Edasi läks aga kõik vaikselt tõusvas joones. teed olid küll keerulised, kuid koos kilomeetritega kasvas ka rallimeeste julgus ning selle tõestuseks oli juba SS4 katsevõit oma masinaklassis. Avapäeva lõpetasid nad Rally4 klassis kolmandal ja üldarvestuses 37. kohal olles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles