Krossisõitja koges ebaõnne

Järva Teataja
Copy
Enriko Peilman (714)
Enriko Peilman (714) Foto: Igor MX/Facebook

Pärnu Lennuvälja Motopargis nädalavahetusel lõppenud noorte motokrossi Euroopa meistrivõistluste Põhja-Euroopa tsooni avaetapi põnevussõitudes jätsid eestlased koju kaksikvõidud, vahendab msport.ee.

EMX85 klassis võitis Travis Leok mõlemad sõidud Lucas Leoki (mõlemad Husqvarna, Sõmerpalu Motoklubi) ja poolaka Michal Psiuki (KTM) ees.

Travis Leok sai esimeses sõidus nagu eile kvalifkatsiooniski suurepärase stardi ning läks kohe sõitu juhtima. Tema järel tuli teisena Lucas Leok ja kolmandal positsioonil Enriko Peilman (KTM, RedMoto Racing). Sellises järjestuses kihutati turvaliste vahedega kogu võidusõit, kuni Peilmani rattal tuli viimasel ringil kett maha ja ta pidi suu poodiumikohast puhtaks pühkima ning leppima 27. kohaga.

Teises võistlussõidus õnnestus Lucas Leokil start paremini, kuid teisel ringil läks Travis Leok finišitõusul siiski mööda ning sõitis taas sisse turvalise vahe. Peilman püüdis esimeses sõidus mahamängitut tagasi teha, kuid stardis oli ta alles kümnes, finišiks suutis ta tõusta viiendale kohale ning kokkuvõttes teenis 12. koha. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles