Kogukond pani seljad kokku ja ehitas valgustatud kodutee

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Nädala ajaga tegid Paide linna Kriilevälja küla Rukkilille elurajooni pered ära suure töö ning ehitasid otsast lõpuni välja Ülejõe staadioni ja Aasa tänava vahele jääva teelõigu tänavavalgustuse, mille jaoks Paide linnal raha ei jätkunud.

Rukkilille elurajooni elanik ja Paide linnavolikogu liige Veiko Natus ütles, et valgustatud sai ligikaud 550 meetri pikkune teelõik, mis kulgeb Kirila teest alates Ülejõe staadioni kõrvalt, üle uue silla ja Aasa tänava majadeni välja. "See on tee, mida kasutavad meie elurajooni pered ja nende lapsed igapäevaselt linnas käimiseks. Samuti suvisel ajal jalgpallitreeningutel käivad lapsed, Paide linna jalutajad ja tervisejooksjad nind talvisel ajal tulevad sillani välja ka suusarajad," selgitas ta.

Seega on Natuse sõnul antud teelõigu kasutustihedus ja olulisus linnale suur. "Tõsi, kohe varsti keeratakse linnas tänavavalgustus üldse kinni, sest valget aega on juba palju. Aga võtame seda, kui investeeringut sügisesse, kui tuleb uuesti pime aeg ning siis on valgusvalmidus kenasti olemas," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles